Eerste bedrijven in Noord-Brabant krijgen bescherming grondwaterwinning

8 oktober 2010

Persbericht: Eerste bedrijven in Noord-Brabant krijgen bescherming grondwaterwinning

De winningen Bavaria en Coca-Cola, beiden lid van de Vereniging Industriewater, worden vastgelegd in de Provinciale milieuverordening. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de Vereniging Industriewater in vervulling. De Vereniging Industriewater, bestaande uit bedrijven waarbij water een belangrijke rol speelt in het productieproces, is al jarenlang in overleg met de provincie Noord-Brabant over het beschermen van de grondwaterbronnen van haar leden.
Hier vindt u het persbericht.