Data ledenbijeenkomsten in 2021

18 december 2020

In 2021 zijn de ledenbijeenkomsten gepland op vrijdagmiddag 23 april en vrijdagmiddag 5 november. Zet deze data alvast in uw agenda!

We gaan er van uit dat deze bijeenkomsten weer fysiek kunnen plaatsvinden. Mocht het echter niet mogelijk zijn (vanwege maatregelen i.v.m. COVID-19 epidemie) de bijeenkomst(en) fysiek te laten plaatsvinden, dan wordt op dezelfde data deze online georganiseerd.

Voor de ledenbijeenkomst op 23 april 2021 wordt ook het netwerk van de VIW uitgenodigd.