VIW bijeenkomst op 15 mei 2020

21 februari 2020

Op vrijdagmiddag 15 mei 2020 vindt de halfjaarlijkse bijeenkomst van de Vereniging Industriewater plaats. Het eerste gedeelte van deze bijeenkomst is besloten (alleen voor leden) en bij het tweede deel zijn ook genodigden uit ons netwerk welkom. Leden en genodigden kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst.

Het programma en de vergaderstukken voor deze bijeenkomst zijn t.z.t. te vinden op het besloten gedeelte van deze website ("Voor leden", onder "ALV").