Algemene Ledenvergadering 16 mei 2014

18 april 2014 (13 mei 2014 aangepast)

De voorjaarseditiie van de Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 16 mei 2014 in 'De Druiventros' te Berkel-Enschot.

Naast de behandeling van de verenigingszaken, zoals de jaarrekening 2013, staan de volgende thema's op het programma:

- landelijke ontwikkelingen op watergebied (spreker: de heer R. Tummers, VEMW)

- monitoring grondwater (sprekers: mevrouw M. Zwamborn, KWA; mevrouw M. Koopman en de heer M. ten Harkel, provincie Noord-Brabant)

- provinciaal waterbeleid en organisatie (spreker: de heer R. Heijltjes, provincie Noord-Brabant)

- waterbesparingsfonds (spreker: de heer B. Roessink, BOM)

- innovatie water - grondstoffenmarkt (sprekers: de heer I. Koller, waterschap De Dommel; mevrouw M. Groenewegen, De Klik en BiomassaDHZ,nl).

De bijeenkomst wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een lunch. Leden en genodigden hebben zich tot 2 mei kunnen aanmelden voor deze bijeenkomst.

De vergaderstukken voor deze Algemene Ledenvergadering zijn te vinden op het besloten gedeelte van deze website ("Voor leden", onder "ALV").