Inspirerende bijeenkomst intentieverklaring Biobased Brabant

21 december 2012

Op 29 november jongstleden heeft voor de deelnemers aan de Intentieverklaring Biobased Brabant een eerste bijeenkomst met alle deelnemende bedrijven en waterschappen plaatsgevonden. De Intentieverklaring Biobased Brabant is een intentieverklaring tussen Brabantse bedrijven en waterschappen om samen te werken aan innovatie in de afvalwaterketen voor een Biobased Brabant.

Het was een zeer inspirerende bijeenkomst waar de diverse deelnemers met elkaar hebben kennisgemaakt en geïnventariseerd welke mogelijkheden er tot samenwerking zijn. Zie hier voor het verslag van deze bijeenkomst.