Winst uit water

De uitstekende kwaliteit van het Brabantse water is van groot economisch en maatschappelijk belang. Veel bedrijven die water in hun processen gebruiken vestigen zich speciaal om die reden in onze provincie. De Vereniging Industriewater onderkent en steunt dit belang.

Conferentie Duurzaam watergebruik in Brabant

6 april 2012 

Tien jaar Vereniging Industriewater!

De tijd vliegt. 10 jaar! Op 19 april 2002 werd de Vereniging Industriewater (VIW) opgericht. Dat betekent dus dat we dit jaar mogen stil staan bij ons 10-jarig jubileum. Gezien dit 10-jarig bestaan van de VIW krijgt de voorjaarseditie van de Algemene Ledenvergadering een bijzonder tintje. We maken er dit keer een conferentie van waarvoor ook oud-bestuurders en bestuurlijk Brabant worden uitgenodigd. Deze conferentie 'Duurzaam watergebruik in Brabant' vindt plaats op vrijdag 11 mei 2012.

Twee sprekers...

Lambert van Nistelrooij is sinds 2004 lid van het Europees Parlement voor het CDA/EVP-fractie. Hij vertegenwoordigt de provincies Noord-Brabant en Zeeland. Hij is eerste woordvoerder voor de EVP-fractie in de Commissie Regionale Ontwikkeling, lid van het Fractiebureau van de EVP en lid van de Commissie Industrie, Onderzoek en Energie en de delegatie in de Euro-Latijns-Amerikaanse landen.

Jan Burger is sinds 2011 werkzaam voor de Coca-Cola Company. Begonnen als QESH-manager bij Coca-Cola Enterprises in Dongen. In die periode was hij ook bestuurslid van de Vereniging Industriewater. Vervolgens werd hij Supply Chain Manager van de Northwest Europe Division en daarna Supplier QESH & Commercialisation Support Manager Northwest Europe & Nordics. Sinds eind 2011 is hij Environmental Sustainability Director bij Coca-Cola Europe.

Zie hier voor het programma van de conferentie Duurzaam watergebruik in Brabant.

.