Aa en Maas

Rivierenland

De Dommel

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Kan de map niet aanmakenPath: /home/viw/public_html/cache/mod_jw_srfr/feeds
JFile: :lezen: Kan het bestand niet openen: /home/viw/public_html/cache/mod_jw_srfr/feeds/dommel_nl_rss_nieuws_rss_1639255b9f31509ae58f9cceb4ca57d0.cache
JFile: :lezen: Kan het bestand niet openen: /home/viw/public_html/cache/mod_jw_srfr/feeds/waterschaprivierenland_nl_rss_nieuws_rss_9c98c33673481352d664f006d0f6f1cd.cache
JFile: :lezen: Kan het bestand niet openen: /home/viw/public_html/cache/mod_jw_srfr/feeds/brabantsedelta_nl_rss_nieuws_rss_ae6874eab0086f25b092c919c5c2782d.cache
JFile: :lezen: Kan het bestand niet openen: /home/viw/public_html/cache/mod_jw_srfr/feeds/aaenmaas_nl_rss_nieuws_rss_d2b84ecf70301004131f99c892380b2e.cache

Failed loading XML...

Uitnodiging Industrial Leaders Forum voor leden Vereniging Industriewater

23 september 2011

Industrial Leaders Forum: VIP-avond voor industrieel waterbeheer

Leden van de Vereniging Industriewater zijn van harte uitgenodigd!

Van 29 oktober - 4 november verwelkomt Nederland en met name Amsterdam vele internationale gasten uit de waterwereld tijdens de International Water Week (IWW). Naast de vakbeurs Aquatech Amsterdam, vinden er diverse congressen (waaronder Aquaterra en het Nationaal Deltacongres) en evenementen zoals de Water Footprint Training plaats.

Een belangrijk onderdeel vormt het Industrial Leaders Forum (ILF). Op donderdag 3 november zullen directieleden, Operations Managers en Sustainability Officers van watergebruikende industrieën elkaar ontmoeten en met elkaar de kansen en uitdagingen definiëren op het gebied van industrieel waterbeheer en de watersector te stimuleren tot innovatie en de cruciale noodzakelijke vooruitgang in kaart te brengen.

Een aantal topsprekers van o.a. Shell, DSM en Unilever zullen toelichten hoe zij succesvol zijn geweest in de constante ontwikkeling van hun waterstrategie. Ze tonen hun succes en kijken naar de innovaties, technologische ontwikkelingen, partnerships en wetgeving die het succes mogelijk hebben gemaakt.

Deelnemers aan het Industrial Leaders Forum panel zijn:

• DSM – Mr. Robert Claasen, Global Manufacturing Director
  • Shell – Mr. Gerald Schotman, Executive Vice President Innovation, R&D and Chief Technology Officer
  • Rabobank – Mr. Daan Dijk, Managing Director Sustainable Business Development
  • Unilever – Mr. Hans Droge, Senior Vice President Research & Development

Een panel vanuit de waterindustrie wordt gevormd door:

• ARCADIS N.V.  – Mr. Bill Dee, Global Director Water
  • Dow Water & Process Solutions Inc. - Mr. Snehal Desai, Global Marketing Director
  • Amiad Filtration Systems Ltd. – Mr. Arik Dayan, Chief Executive Officer

De bijeenkomst wordt gepresenteerd door Menno M. Holterman, voorzitter van de Netherlands Water Innovation Board.

Een afsluitende VIP netwerkreceptie wordt u aangeboden door Rabobank.

Uitnodiging
Leden van de Vereniging Industriewater zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Binnenkort ontvangen zij hiervoor een officiële uitnodiging. Doordat actuele problemen worden besproken, er vragen worden gesteld en de uitdagingen worden voorgelegd aan de waterindustrie zit deze interactieve sessie boordevol inspiratie. Voor meer informatie over de International Water week klikt u hier.