Het belang

De Vereniging Industriewater behartigt de belangen van haar leden en bundelt kennis over ontwikkelingen op het vlak van
drink-, proces- en grondwater . De leden zijn bedrijven en instellingen in Noord-Brabant die zelf grond-water oppompen, die water betrekken van een waterleiding-bedrijf, oppervlaktewater gebruiken, of afvalwater lozen.

Bestuur & Secretariaat

Vereniging Industriewater
5201 GB 's-Hertogenbosch

Tel: 06 - 47 08 18 17

Kvk: 17146714

Bestuur

De leden kiezen gezamenlijk het bestuur. Tijdens de ledenvergadering van 18 mei 2018 zijn de (conform het rooster van aftreden) aftredende bestuursleden herbenoemd, waardoor de samenstelling bestuur er als volgt uit ziet:

- Heineken Nederland B.V., vertegenwoordigd door mw. Sabine Hiller

- Swinkels Family Brewers (Bavaria), vertegenwoordigd door dhr. Marthijn Junggeburth (penningmeester)

- FUJIFILM Manufacturing Europe B.V., vertegenwoordigd door dhr. Alex van Rijn (secretaris)

- FrieslandCampina DMV, vertegenwoordigd door dhr. Peter-Paul Huynen (voorzitter)

- Coca-Cola European Partners, vertegenwoordigd door dhr. Sjef van der Aa

- Mattheeussens-Wido BV, vertegenwoordigd door dhr. Cees Mattheussens.

Het bestuur wordt ondersteund door: Monique Soeters-Hensgens (ambtelijk secretaris).

Lid worden?

Heeft uw bedrijf belang bij het beheer van industriewater, aarzel dan niet om lid te worden van de Vereniging Industriewater. Aanmelden gaat snel en eenvoudig. aanmelden